Heb je nog beschermend isolatiemateriaal?

Ben je of ken je iemand/bedrijven die nog beschermend isolatiemateriaal (mondmaskers, schorten, spatmaskers, handalcohol …) heeft?

Stuur ons dan een bericht met beschrijving/foto en aantallen die je kan missen via communicatiedienst.azsj [at] emmaus.be. Je kan ons vooral helpen met maskers type FFP2, FFP3 en IIR en/of SMS schorten.

Ben je een ex-zorgmedewerker? 

Momenteel is onze bezetting nog toereikend om de zorg te verlenen aan onze patiënten. Maar hoe lang dit nog kan blijven, is een vraagteken. Om onze continuïteit zo veel mogelijk te garanderen in de komende weken, doen we een oproep.

Heb jij een zorgdiploma, maar oefen je momenteel geen zorgberoep meer uit? Ben je bereid om dit tijdelijk terug op te nemen? Laat het ons zo snel mogelijk weten via leen.lanslots [at] emmaus.beHeb je nog bijkomende vragen, aarzel dan ook niet om ons te contacteren.

 

Wil je graag vrijwilligerswerk doen en ontvang je momenteel een werkloosheidsuitkering? Dan ben je verplicht om dit vooraf te melden aan de Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening (RVA). In afwachting van de goedkeuring van de RVA mag je wel al starten met het vrijwilligerswerk. Alle info hierover vind je op de website van de RVA: T42 | Documentatie | RVA